Menu

Malmin ja Matteuksen yhteinen virkistyspäivä

0 Comments


Kuten viime viikolla julkaistussa Facebook ja Instagram (waste&feast Malmi) julkaisussa kerroimme, toimintaamme kuuluu myös virkistys- ja koulutuspäivien järjestäminen työkokeilijoille. Vietimmekin perjantaina ensimmäistä kertaa tällä uudella porukalla Malmin ja Matteuksen yhteistä virkistyspäivää. Meillä on aloittanut niin uusia työkokeilijoita kuin myös työntekijöitä. Päivä alkoi tapaamisella Korkeasaaren pääportilla. Hieman odottavaisin ja jännityksen mielin lähdimme kohti eläimiä, pohdimme onkohan saarella kylmä ja kuinkahan paljon eläimiä näemme liikkeellä. Harmiksemme, osa vakiporukastamme joutui jäämään virkistyspäivästä pois. Virkistyspäivien tavoitteena on viettää aikaa yhdessä keittiön ulkopuolella ja tutustua toisiimme. Seuraavassa kuvassa tapaatte rämäpäisen porukkamme!

Onneksemme suurin osa eläimistä oli erittäin aktiivisella tuulella (vai tylsistyneellä?) ja näimme monet uteliaina liikkeellä. Suosikeiksemme nousivat niin apinat kuin myös tiikerit. Olikin upeaa nähdä niin läheltä täysikasvuinen tiikeri, joka vielä kaiken lisäksi päästeli koviakin murahteluja ulkoilmoille. Olikohan niillä ruoka-aika koittamassa? Lopussa vielä muistakin nähdyistä eläimistä kuvia.

Eläinten näkemisen lisäksi kävimme syömässä maittavan lounaan Korkeasaaren omassa Ravintola Pukissa. Ruoka oli herrrrrkullista ja sitä oli oikein riittävästi! Suosittelemme tätä paikkaa ja päivän kokonaisuutta lämpimästi teille kaikille. <3

Virkistyspäivä oli erinomainen tilaisuus meille tutustua paremmin toisiimme ja viettää leppoisaa aikaa yhdessä. Nyt olemme alkaneen viikon puhaltaneet jälleen yhteen hiileen jälleen keittiöiden ja salin puolella. Tässä työssä on äärettömän tärkeää päästä välillä tuulettamaan yhdessä ja kohtaamaan toisiamme aidosti, ilman kiirettä. On myös mukavaa olla takaisin sorvin ääressä ja tuottaa myytäväksi herkullisia ruokia ja jälkiruokia!

Tervetuloa sankoin joukoin syömään niin Waste&Feast Snellu Cafeen kuin myös Waste&Feast Malmille! <3

Skip to content