Menu

Muutosten vuosi 2020 osa 3

0 Comments


Waste&Feast Malmin avajaiset jäivät keväällä pitämättä. Ravintola saatiin auki yleisölle vasta kesätauon jälkeen. 

Asiakkaat löysivät nopeasti viihtyisän lounaspaikan. Lounaan ympärille on järjestetty erilaista toimintaa Varustamon ja Malmin seurakunnan toimesta. 

Ravintolan tiski ja sen edessä ihmisiä
W&F Malmin ravintola

Toimintaa toteutetaan Helsingin Kaupungin nuorten työpajatoiminnan kanssa kiinteästi yhdessä. Malli jossa vastuuta kantavat kahden eri organisaation työntekijät on ollut hyvä rakenne taustalla. Kävijöille tai asiakkaille taustalla oleva pohja ei näy. Kaikki tekevät yhteistä työtä. On ollut ilo huomata, kuinka kahden organisaation tiivis yhteinen työ on päässyt kehittymään käytännössä.

Kahvilan espressokahvikone
Uutta kahvikonetta testaamassa

Waste&Feasti Malmin erikoisuutena toimii espressolaite. Sen avulla saadaan valmistettua kahvia moneen makuun. Malmilla työkokeilussa olevat nuoret saavat myös baristakoulutusta muun ohjauksen lisäksi. Siitä on etua jos hakee esimerkiksi kahvilatyöhön W&F työjakson jälkeen. 

Baristalle ei ole sen kummempaa ammatillista määritelmää, mutta kahvimaailmassa yleisesti baristoina pidetään henkilöitä, jotka osaavat valmistaa monilla eri tavoin kahvijuomia kuten espressoja ja suodatinkahveja sekä osaavat kertoa kahvista asiakkaille.  Haluamme näin lisätä tietoa ja vahvistaa kahvikokemuksia asiakkaille ja nuorille osaajille kertoo W&F Malmin ohjaaja Anni Lummekoski.

Katuosoite: Pekanraitti 16, 00700 Helsinki, puhelin aukioloaikoina 050 535, sähköpostiosoite wastefeast.malmi@evl.fi

Skip to content