Menu

Waste & Feast Café Töölö

Tervetuloa Waste and Feast Café Töölön kahvilaan keskiviikkoisin 14.9.2022 alkaen kello 14–16 Töölön kirkon seurakuntasaliin (Topeliuksenkatu 4, 00260 Helsinki) ja yhteisille lounaille tiistaisin ja perjantaisin 12-13, alkaen 13.9.2022! Ruoka-annoksen hinta on 2€ aikuiselta ja 1€ alle 12 vuotiailta tasarahamaksulla. Katso poikkeavat aukioloajat ja lisätiedot Töölön seurakunnan kotisivuilta.

Waste and Feast Café Töölöä ylläpitävät Töölön seurakunnan vapaaehtoiset. Kahvilassa ja lounailla on kukkarolle ystävälliset hinnat. Hinta aikuiselta on 2€ ja alle 12 vuotiaalta 1€. Voit halutessasi myös ostaa aikuisten ateriakortin, joka sisältää 5 ateriakertaa ja maksaa 10€. Ruokailuissamme käy ainoastaan käteismaksu ja pyydämme varaamaan tasarahan aterian maksua varten. Hyödynnämme ruokahävikkiä, mikä vaikuttaa myönteisesti ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Ruokailuissamme yhteisöllisyys on keskiössä, mikä lisää ihmisten hyvinvointia. Emäntämme valmistavat ruokamme kauppojen ja elintarvikevalmistajien hävikkiä hyödyntäen. Yhteistyökumppaninamme on Stadin safka, joka koordinoi Helsingissä ruokahävikin hyödyntämistä. Meillä ei ole ruokalistaa, mutta meillä on aina maistuvaa ruokaa!

Haluaisitko mukaan vapaaehtoiseksi Waste and Feast Café Töölön toimintaan? Lue lisää Töölön seurakunnan vapaaehtoistoiminnasta Töölön seurakunnan kotisivuilta.

Lisätietoja:

Pasi Rautiainen,
diakoni, Töölön seurakunta
puh. (09) 2340 4742

Maija Åker,
johtava diakoniatyöntekijä, Töölön seurakunta
puh. (09) 2340 6370

Töölön kirkon seurakuntasali. Kuva: Juha Martinmaa
Töölön kirkon seurakuntasali. Kuva: Juha Martinmaa
Ilmakuva Töölön kirkosta kesällä. Kuva: Juha Martinmaa
Töölön kirkko. Kuva: Juha Martinmaa
YouTube player
Skip to content