Menu

LC Helsinki / Pakinkylä tukee Waste&Feast Malmin nuoria

0 Comments


Äitienpäivän Äidit, Lapset, Perheet -tapahtumassa Pakilan Vedon majalla jaettiin avustukset alueen nuorison tukemiseksi. Waste&Feast Malmi sai tapahtumassa avustuksen stipendirahastoonsa, jolla tuetaan nuorten työkokeilijoiden työ- ja opiskelupolkua eteenpäin Malmin työjakson jälkeen.

LC Helsinki / Pakinkylä tukee Waste&Feast Malmin nuoria

Työkokeilun aikana nuori saa tukea kokonaisvaltaisesti. Hän saa kokea tekevänsä hyödyllistä työtä. Ruuan valmistuksen ja asiakaspalvelun käytännön kokemuksen kautta tulee varmuutta ja uskoa omaan osaamiseen. Jatkuva valmennus työntekijöiden toimesta valmistaa nuorta työjakson jälkeen opintoihin tai toiseen työpaikkaan.

Työjakson ja henkilökohtaisen valmennuksen pituus on yleisimmin 6kk/nuori. Erilaisia työllistämismahdollisuuksia kartoitetaan työkokeilun aikana, jotta siirtyminen uuteen vaiheeseen olisi nuorelle mahdollisimman sujuva.

Stipendi on ollut merkittävä kannustus ja rohkaisu elämässä eteenpäin. Sillä on mahdollistettu mm. omien työvälineiden hankkiminen ravintolakoulun tai muun opiskelupaikan tarpeiden hankkimiseen.

LC Helsinki / Pakinkylä tukee Waste&Feast Malmin nuoria


Lämmin kiitos LC Helsinki / Pakinkylä Waste&Feast Malmin stipendirahaston kartuttamisesta!

Kuvat Jukka Jylhä

Skip to content