Menu

Sinun Hyvä Elämä -blogi

0 Comments


”Ihmisen sisäinen kello ja ulkoinen 24h aikataulu eivät aina ole synkronoitu mitenkään yhteen.

Viime viikkoina olen pohtinut kuinka lisätä omaa hyvinvointia nukkumalla paremmin ja palauttavammin. Nukkuminen ei aina ole yksinkertaista. Unirytmi elää herkästi omaa elämäänsä ja saattaa mennä sekaisin siihen maailmaan nähden missä elän.

Elämässä on rytmi, mihin meidän tulisi sopeutua. Se on esimerkiksi koululaitoksen rytmi. Se mukaan pääosin moni asia alkaa tai päättyy vuodenkierrossa. Toisena näkökulmana voi ajatella työelämä- tai koulupäivärytmiä. Usein se tarkoittaa sitä, että mennään töihin tai kouluun aamulla ja palataan kotiin työajan jälkeen. Yhdessä ajatustavassa vuorokausi voidaan ajatella kolmeen osaan: 8 tuntia unta, 8 tuntia työtä ja 8 tuntia aikaa kaikelle muulle. Onnistuuko?”

Yllä oleva oli poiminta Sinun Hyvä elämä-blogista, joka käsittelee hyvinvoinnin eri puolia ihmisen elämässä. Julkaisemme kerran kuussa myös tällä kanavalla hyvinvointiin ja elämänhallintaa liittyviä artikkeleita. Elämä on kokonaisuus, mahtava instrumentti, jota tulee hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä hyvää sinä annat itsellesi tänään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skip to content