Menu

Hyvä, lämmin, hellä

0 Comments


Joulu on tullut Snellu Cafeen. Viikonlopun aikana ruokasaliin ilmestyi joulukuusi kynttilöineen sekä ihania oikeista pipareista ja kuusenoksista tehtyjä koristeita. Pöydät ovat saaneet jouluiset liinat joulukukkiakin ilmestyy pöytiin lähipäivinä. Keskiviikkona 12.12. Vartiokylän seurakunnan kuoro tulee esittämään lounastajille joululauluja.

Täällä Matteuksen kirkon tiloissa joulu on aidosti läsnä – onhan ruokasalin seinän takana kirkkosali, ja siellä seimi valmiina odottamassa Jeesus-lapsen syntymää.

Myös ruoka- ja kahvilatarjonnassa talven suuren juhlan lähestyminen näkyy. Kahvilan vitriinistä löytyy piparkakkuja ja joulutorttuja. Perjantaina 14.12. suuressa keittopadassamme kypsyy riisipuuroa n. 150 asiakkaalle. Osa puurosta tosin viedään Pakilan kirkkoon tarjolle. Ja jos hyvin käy, Lucian päivänä 13.12. lounaalla on tarjolla Lucia-pullia! Torstaina 20. joulukuuta tarjoamme asiakkaille joululounaan ja mitä kaikkea hyvää siellä onkaan tarjolla: kinkkua, laatikoita ja rosollia ainakin.

Jouluaattoon on enää tasan kaksi viikkoa tänään, kun tätä kirjoitan. Ulkona on kaamos pahimmillaan, vettä satelee, mutta täällä Matteuksen kirkolla Snellu Cafessa ”niin hyvä lämmin hellä, on mieli jokaisen”.

Lämmintä joulumieltä myös Sinulle!

T. Snellu Cafen Johanna

Skip to content