Menu

Muutosten vuosi 2020 osa 2

0 Comments


Snellu Cafe palvelee kokonaisvaltaisesti

Snellu Cafen arki oli alkuvuoden totuttuun tapaan täynnä vilinää ja vilskettä. Ravintolan toimintaperiaatteiden mukaan työllistetään nuoria ja annetaan ohjausta ravintolatyöhön. Alueen ihmiset ovat löytäneet Snellu Cafen hyvin. Juttu luistaa ja kuulumisia vaihdetaan pöytäkunnissa. Suureen joukkoon mahtuu myös monenlaisia elämäntilanteita; asiakkailla on kova keskustelun ja kohtaamisen tarve. Moni kaipaa mahdollisuutta jutella kirkon työntekijän kanssa ja selvittää omaa elämäntilannettaan. Snellu Cafe palvelee jokaista niin ruumiin kuin hengen ravinnon osalta.

Tapahtumia hengen ja ruumiin hyvinvoinniksi

W&F bingo ja onnenpyörä pyöri neljä kertaa, osallistujia 50 

Matteuksen Varustamon päivämessu 21 messua, joissa osallistujia 510 henkilöä

Onnenpyörä ja pyörän hoitaja
Onnenpyörä ilahdutti osallistujia

 

Herttoniemen Rotaryklubi tukee nuoria työkokeilijoita

Snellu Cafen kaksi nuorta saivat 200€ stipendit, jotka Herttoniemi – Hertonäs Rotaryklubi ry on myöntänyt jo neljättä kertaa. Kuva syksyn juhlallisuuksista. 

Rotarien tunnuslauseet ”Palvelu itsekkyyden edelle” ja ”Tehdä hyvää maailmassa” sopivat hyvin myös W&F Snellu Cafen periaatteisiin. 

Stipendi on kannustusapuraha, jonka voi saada esimerkiksi hyvästä työstä tai henkilökohtaisesta edistymisestä omien tavoitteiden mukaisessa toiminnassa. 

Kuvassa mies pitää puhetta kahdelle nuorelle
Skip to content