Menu

TakeAway ruoka puntarissa

0 Comments


Tai ei oikeastaan ruoka, vaan ne astiat. Moni on huomannut että ravintoloissamme on eilisen ruoka tai TakeAway-ruoka kallistunut vuoden 2023 alussa. Korona toi tullessaan kotiin vietävän ruuan ja toistaiseksi se on pidetty mukana valikoimissa.

Kotona voi olla sairas puoliso tai naapuri joka tämän mahdollisuuden kautta saa päivittäisen lämpimän aterian läheiseltä.

Rasioiden hinta ja niiden kierrättäminen on usein puheissa. Materiaalimaksut yhdelle edulliselle annokselle on korkeat. Sopivaa lahjoittajaa tai tukijaa rasioille emme ole löytäneet. Jos tiedät tahon joka haluaisi lahjoittaa käyttöömme kuumaa kestäviä astioita niin saa ottaa yhteyttä.

Toinen näkökulma tähän on se, että haluamme että syöt yhdessä toisten kanssa. Ruoka on silloin monipuolisempi ja päälle saa juoda maittavan kahvin. Saa siis enemmän hyötyä samalla sijoituksella 🙂 Ja vielä juttukaverin halutessaan.

TakeAwayn mukana saa toki rasian. Jos usein käyttää niin niitä kertyy melkoinen määrä lyhyessäkin ajassa. Mitä niille tapahtuu käyttämisen jälkeen. Osa tulee kotitaloudessa varmasti hyötykäyttöön, mutta osa jää pyörimään kaappeihin ja päätyvät lopulta roskiin. Monin paikoin kerätään jo muovijätettä joihin nämä yleensä sopivat. Hyvä niin.

Ylen verkkosivuilla oli kiinnostava pohdinta siitä mitä kahvimukille tapahtuu sen jälkeen kun kioskikahvi on juotu. Tässä linkki artikkeliin Kierrätys

Skip to content