Menu

Tuunaa taloutesi kurssi tulossa – tule mukaan vaikuttamaan!

0 Comments


Talous on puhuttanut viime aikoina riippumatta omasta tulotasosta. Onko sinulla talous tiukalla, riittääkö rahat? Talvesta on veikattu vaikeaa ja moni joutuu miettimään miten oman taloutensa saa riittämään yleisen hintojen nousun vuoksi.

Tuunaa taloutesi kurssi toukokuussa 2023

Olemme Stadin Safkan kanssa suunnittelemassa parhaillaan talouden- ja elämänhallinnan kurssia, jossa yhdessä toisten kanssa pääsee pohtimaan ja tuunaamaan omaa talouttaan toivottavampaan suuntaan. Mahdollisuuksia on olemassa, vaikka tulotaso olisikin pieni. Mikä tuo hyvinvointia kaiken keskellä? Mitä voi tehdä vaikka ei euroja sijoittaisikaan mihinkään. Kaikkea tätä mietitään yhdessä ja omatoimisesti.
Kurssi toteutuu livenä tai kokonaan verkkokurssina. Kumpi paremmin sopii. Kurssi koostuu viidestä tai useammasta tapaamiskerrasta, joissa jokaisessa käsitellään taloudenhallinnan ja vaihtoehtoisten valintojen mahdollisuuksia. Kurssin aikana saa myös palveluohjausta eri tukiin ja prosesseihin joiden kautta on mahdollista saada tukea omaan tilanteeseen.

Kurssi toteutetaan Helsingin seurakuntayhtymän Varustamoiden palveluna ja osana laajempaa taloudellisen tukemisen kehittämistä. Toisena toteuttajatahona on Stadin safka.

Sinua tarvitaan nyt!

Kurssin sisältöjä vähitellen rakennetaan. Halutaan tehdä sellainen kokonaisuus joka palvelee ja auttaa osallistujaa. Sinä voit olla vaikuttamassa asiaan. Olet nyt tai olet ehkä joskus ollut taloudellisissa vaikeuksissa. Olet ehkä selvinnyt tai kokenut jotakin dramaattisempaa sinä aikana. Kokemuksesi on arvokasta ja toivon että jaat sitä yhteiseksi hyväksi.
Olemme avanneet anonyymin kyselyn, joka kartoittaa aiheen teemoja. Kyselyyn voi vastata sellaisella oletuksella, että jos osallistuisit, niin miten toivoisit sen toteuttamista ja millaiset teemat kiinnostaisivat.

Vastaaminen ei sido sinua mihinkään! Ainoastaan, jos haluat erikseen lähettää sähköpostia järjestäjille ja kertoa olevasi kiinnostunut kuulemaan lisää, niin henkilöllisyytesi tulee esiin.

Auta siis alkuun, ihan riippumatta siitä oletko tällä hetkellä tuen tarpeessa tai et. Aikaisempi kokemus elämäsi varrelta on tärkeä. Mitä olisit silloin kaivannut eniten, mikä olisi ratkaissut kohdallasi suurimman haasteen. Millaista tukea tarvitset tai olisit tarvinnut silloin kun oma taloutesi on kokenut kovia.

Kerro ja ole osallinen yhteisestä hyvästä ja kaverin tukemisesta.

LINKKI: Tuunaa taloutesi kurssipilotti

Skip to content