Menu

Työkokeilupaikkoja tarjolla

0 Comments


Waste&Feast Kallio on lounasravintola, joka hyödyntää teollisuudesta ylijäänyttä ruokahävikkiä toiminnassaan. Toimintamme ytimessä on tarjota väyliä työelämään niille, jotka ovat sen ulkopuolelle jääneet. Perehdytämme tehtäviin,

Työtehtävät: Kokki, salityöntekijä/tarjoilija. 6 paikkaa yhteensä

Kokki-harjoittelija

Työtehtäviin kuuluu mm. Osallistuminen lounaan valmistamiseen, keittiön siisteydestä huolehtiminen, leipominen, tiskaaminen, kuormien purkaminen, hävikkiruoan käsittely sekä omavalvonnan tehtävät. Avustaminen salin tehtävissä tarpeen mukaan. 

Salityöntekijä-harjoittelija

Työtehtäviin kuuluu mm. salin siisteydestä huolehtiminen, asiakaspalvelu, kassalla toimiminen, linjaston siisteydestä huolehtiminen, avustavat tehtävät keittiössä, tiskaaminen, hävikkiruoan käsittely sekä omavalvonnan tehtävät.  

Haemme ensisijaisesti 18–29-vuotiaita työkokeiljoita eri taustoista. Tarjoamme työyhteisön ja rytmiä arkeen. Meillä työkokeilijat saavat ohjausta tehtäviinsä. Vakituiset työntekijämme ovat ensisijaisesti ohjaajia ohjaamiseen soveltuvalla koulutuksella. Tarjoamme nuorille työkokeilijoille myös ohjauspäiviä, n. kaksi kertaa kuussa, joissa opettelemme työelämätaitoja, arjenhallintaa sekä ravintolatyöhön vaadittavia taitoja. Työpäivät ovat lähtökohtaisesti 6 tuntisia, mutta työkokeilu on räätälöitävissä työkokeilijan työkyvyn mukaan. Työtä suoritetaan itsenäisesti, mutta ohjaaja on aina paikalla. Työkokeilu kestää enintään 6 kk. Tarjoamme työkokeilijoille lounaan. 

Lähtökohtaisesti työkokeilija toimii molemmissa työtehtävissä, mutta jos erityisestä syystä on tarve keskittyä vain toiseen työtehtävään, se on neuvoteltavissa. Ravintolamme tarjoaa myös catering-palveluita talon sisäisesti, joten halukkaat voivat osallistua työkokeilussa myös tähän toimintaan. Työkokeilun aikana on mahdollista suorittaa hygieniapassi. 

Ole yhteydessä mare.t.kinanen@evl.fi

Skip to content