Menu

Kiitos <3

0 Comments


Nyt on aika sanoa kiitos! Waste and Feast –hankkeen matka Alppilan kirkolla alkoi kaksi vuotta sitten. Näihin vuosiin on mahtunut upeita vapaaehtoisia, huikeita ruokailijoita, lämminhenkistä tunnelmaa, hyvää ruokaa, huisketta ja hulinaa. Yhdessä on selvitty koronan kurimuksista ja keksitty luovat ratkaisut joka tilanteeseen. Tässä kohtaa Waste and Feast –hanke Alppilassa päättyy, ruokailut sen sijaan eivät! Kesän jälkeen olet lämpimästi tervetullut taas niin syömään kuin vapaaehtoiseksi.


Tässä kohtaa myös Waste and Feastin tiedotuksesta vastannut Olivia Jaakola siirtyy uusiin haasteisiin. Olivia on ollut koko projektille korvaamaton tukipylväs. Kiitos näistä vuosista! Jäämme kaipaamaan tarkkuuttasi, tunnollisuuttasi ja valtavaa rakkauttasi tätä työtä kohtaan.


”Kiitos kaikille rakkaille ruokailijoillemme ja kävijöille. Kanssanne on ollut ihanaa olla. Olette aina <3:ssäni. Hetkiä kanssanne en unohda koskaan. Tämä on ollut elämäntapaani, eikä työtä. SIKSI: en ole täältä Alppilasta katoamassa roolini vain vaihtuu kevyemmäksi, mutta koska Alppila on niin rakas paikka ja yhteisö, niin tulen silti olemaan täällä. Nähdään <3”


Kiitollisuudella Olivia

Skip to content