Menu

Waste&Feast Malmi kuulumisia

0 Comments


Heippa! Meillä Malmilla on lähtenyt hyvin toiminta käyntiin ja te asiakkaat olette mukavasti löytäneet paikan päälle nauttimaan lounaasta. Se vaikuttaa hurjasti toimintaamme kun kuulemme joka arkipäivä puheensorinaa lounastaessanne meille. Se luo myös meille hyvää mieltä kun olette paikalla.

Tänään olimme jälleen poikkeuksellisesti suljettuna. Tänään syy kiinniololle oli Kirkon Yhteiskuntapäivät, jotka striimataan tiloissamme koko viikonlopun ajan. Tämä aiheutti sen, ettemme voineet tänään pitää ravintolaa auki ja suunnittelimme extempore virkistyspäivän omalle porukallemme.

Varasimme meille kaksi keilarataa sekä ruokailun Tapanilan Erältä. Tapanilan Erällä olemme ennenkin käyneet virkistäytymässä – paikka on kävelymatkan päässä ravintolaltamme ja siellä on mukavan monipuolinen tarjonta eri toiminnoista. Suunnitelmissa oli tavata aamulla ravintolan nurkilla ja lähteä yhdessä talsimaan kohti Tapanilan Erää. Suomen luonto päätti kuitenkin toisin puolestamme ja vettä tulikin runsaasti, päädyimme kulkemaan autoilla paikalle ja näin säästyä kastumiselta.

Keilasimme tunnin verran ja se oli erittäin mukavaa. Oli meille kaikille kertynyt aikaa siitä, kun on viimeksi käynyt keilaamassa. Alkuun oli havaittavissa pientä hataruutta mutta vuoron loppupuolella jokaisesta meistä kuoriutui suorastaan ammattilainen 😀 Keilauksen päätyttyä söimme erittäin makoisan lounaan Tapanilan Erän lounasravintola Juliassa.

Maanantaina palaamme takaisin keittiöhommiin ja luomme siellä jälleen maukasta lounasta teille!

Ihanaa viikonloppua jokaiselle <3

-Waste&Feast Malmin poppoo

Skip to content