Menu

W&F Malmin retkipäivä

0 Comments


Tiedätkö, miten ruokaa hankittiin pöytään vaikka kivikaudella? Ei ollut marketteja tai hävikkiteminaaleja, joista autolla saa kaikkea haluamaansa.
Monet metsästäjät valmistivat jousia ja nuolia työvälineikseen. Saattaisi tänä päivänä tulla monelle nälkä jos ravinnon hankinta perustuisi metsästäjä-keräilijän aikaiseen maailmaan.

Taitoja voi silti harjoituttaa monin tavoin. Tänä päivänä jousiammunnassa on useimmin kyse harrastuksesta kuin metsästyksestä. Suomessa jousiammuntaa voi harrastaa lähes 70 seurassa. Jousiammunnan opettelu vie paljon aikaa ja vaatii pitkäjänteisyyttä.

Jousiammunta on urheiluharrastus, joka tarjoaa hienon vastapainon kiireiselle elämänrytmillemme. Harrastajan on pakko oppia keskittymään vain oleellisimpaan; taitoon ja hermojen hallintaan. Jousiammunta on nykyaikainen urheilulaji joka sopii kaikille. Mikä sen parempaa virkistyspäivän tekemistä 🙂

Malmin väki suuntasi Tapanilan Urheilukeskukseen ja opastuksen jälkeen päästiin kokeilemaan miten jousi ja nuoli asettuvat omaan käteen.

Paljon opittiin ja hauskaa yhdessä tekemistä riitti. Taulu ei lopulta niin pieni ollutkaan, vaan saatiin hienoja tuloksia jokainen.

Skip to content